Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

I ditt inre finner du något
Men det var inte ditt inre

Gjorde det dig något
Eller vill du ändra dig

När du såg så visste du redan
Men det skulle till en handling
Hur skulle du annars kunna säga

Så är det, på riktigt




Fri vers (Fri form) av P P B
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-05 19:27



Bookmark and Share


  Knoparemoj
Hej,

Sanningen dör aldrig

Ha det gott
Bosse
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

P P B
P P B