Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt i juni

Du kom utan andetag
I ett kaos jag aldrig förstod
Dina stängda ögon
Min kropp blev ett ting

Med trycket kom värmen
Med kraft
Från någonstans
Det enda jag någonsin behövt

Dina ögon såg på mig
Ett mirakel jag aldrig förstod
Ren kärlek i fast form
Du lät mig just leva

Hade jag kunnat skrika
Så skulle jag
Hur samlar man ord
För något som inte går att beskriva

Jag hade gett allt
Jag gav inget
Du hade inte behövt ge något
Du gav allt

I ett kaos jag aldrig förstod




Fri vers (Fri form) av P P B
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-06 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P P B
P P B