Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kriget i hans själ

Kriget rasar i hans själ
det sliter hjärtat itu
Vill ingen honom väl
kan det ej sluta nu

Han söker tystnaden
men ett avgrundsvrål
Leder mot lystnaden
i kollektivets egenmål

Med önskan och krav
utnyttjas hans empati
En kugge i andras nav
blir han någonsin fri




Bunden vers (Rim) av Skaldafnord VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-05 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skaldafnord VIP