Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det får aldrig hända

 

 

 

i ett enda ögonblick

drunknar jag i min svaghet

orden kom och gick

kvar är ett svävande krig emellan

skuggan av dig finns där

utan tvekan

febrilt

söker jag efter ett konkret svar från dina målande fragment

en dragkraft från ingenstans

accelereras med full styrka

jag gör allt

för att stå emot 

trots min innerliga önskan

är en simpel kyss

på pannan

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-06 08:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande dikt om motstridiga känslor,
att försöka stå emot och samtidigt längta!
2016-03-06

    ej medlem längre
Starka känslor och vackra ord i en underbar dikt.
2016-03-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Smärtsam berörande dikt, med en förhoppning om så bara en kyss.
2016-03-06

  M M Mannheim VIP
En kyss på din panna får du av mig på detta sätt ! För dig själv och för din underbara lyrik.
2016-03-06

    ej medlem längre
Underbart fin text, må din panna bli kysst..
2016-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One