Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spegelbild jag älskar ...

 

 

en sidensjal

svept om min sårbarhet

ömhet i din blick

bleknat min svaghet

det sipprar ljus genom din tysta tankespegel

en varm vidröring

sprängt strikta broar

och du

är livets mening för mig

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 228 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-04-27 20:28



Bookmark and Share


  mike irow
vackert o vackrare!!! braaaavooo!
2016-05-10

    Dan Myrbeck
Fin poesi!
2016-04-28

  Lars Hedlin
Inramat och fint
2016-04-28

  Jan Widströmer VIP
Vacker intimitet
2016-04-28

    Max Poisé
Underbart!
Klarsynt och vackert!

Bugar!
2016-04-28

  mickech
Varm,inbjudande och myckét kärleksfullt!
2016-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One