Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När sorgen väller över och formar dagen.


Sorgens ansikte

Sorgens ansikte
som
inte döljs för omvärlden

Mitt ansikte
som
ärligt visar den sanna känslan

Ansiktets tårar
som
flödar över alla bräddar




Fri vers av Ylvak VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-07 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylvak
Ylvak VIP