Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Google


I farten ...

 

 

 

det börjar ta form

nytt blod raskar sig till celler

njutning och smärta blandas

i flytande kristaller 

den gamla världen knyts ihop

kvar i minnet

är en doft av framtiden

 

 

 

 



 




Fri vers av Rise Little One
Läst 207 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-03-07 15:34



Bookmark and Share


  mike irow
gillar skarpt!
två sista 5 stjärnor!!!!och mera!
# sista 3 !se!!!!!!!!!
haiku som slår varenda en på knä!!!!!!
åtminstone mig
2016-03-17

  ResenärGenomLivet VIP
..."en doft av framtiden"...låter skönt...
2016-03-08

  Den lilla tänkande
Håller med de andra. :) mycket fin
2016-03-08

  Blomma-Stjärna VIP
poetiskt - om förändring och acceptans!
- så fint!
2016-03-07

    Max Poisé
Sista stycket är magiskt!
Bravo Thu :-)
2016-03-07

    Dan Myrbeck
Filosofiskt fin
2016-03-07

    ej medlem längre
Underbar text. Tycker väldigt mycket om den.
2016-03-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Ut med det gamla, in med det nya, skriver du om i fint format.
2016-03-07

  Henning Hson
Gillar din text!
2016-03-07

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att lämna det gamla och välkomna det nya!
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One