Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära.

Med din kind
tätt intill.
Känns livet
nära!
Du och jag
i soffan.
Snöfall
utanför.
Värme
inuti.
Små
lyckostunder.
Världen
finns här.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-07 22:11



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du fångar dem, transpirerar dem ger dem vingar, stunder att finnas att minnas.. Fint!
2016-03-17

  Siggesdotter
De små stunderna av lycka är STÖRST!
Tacksamt ämne!
2016-03-13

    ej medlem längre
Så varmt och nära diktat!
2016-03-09

  Eva Helene VIP
Värmen sprider sig ända hit till mig!
2016-03-09

  ResenärGenomLivet VIP
Just dessa stunder tar oss vidare...underbart...
2016-03-08

    ej medlem längre
Ett guldkorn är den här kärleksdikten.
2016-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar bild du målar med dina ord!
2016-03-08

  Gunnel Eriksson VIP
Härlig stund.
Tycker om dina korta rader.
2016-03-08

    ej medlem längre
Härlig känsla i dina mjuka ord..
2016-03-08

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-03-08

  ULJO
Kan det bli mer kärlek än så?
2016-03-07

    Max Poisé
Små stunder som är just de stunde vi värderar högst!
2016-03-07

    ej medlem längre
Fint diktat
Mvh annokas
2016-03-07

    ej medlem längre
Fint diktat
Mvh annokas
2016-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP