Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. DeviantArt


I slutändan ...

 

 

du har låtit mig vara i det fria

alltför länge

släckt brutalt hoppet om något gemensamt

dagarna är en ständig kamp

jag, en summa av lycka och förtvivlan

ett låtsasleende befinner sig blygsamt emellanåt

i min gråt

fan ta dig

jag skall minsann bevisa dig vad jag kan

hör från mitt inre röst

just i det känslosamma ögonblicket

inser jag att min spegelbild

är som en kloning av din

du finns onekligen

evinnerlig i alla mina sinnen

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 152 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-08 10:46



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar, tummen upp!
2016-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor om att varken veta ut eller in...inte lätt...
2016-03-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Frustration över kärlekens vara eller icke vara, diktar du känsligt om.
2016-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om en relation på gott och ont!
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One