Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT är inte slut

 

Döden stod där mitt i dörren.
Svartklädd och lie i sin hand.
Länge dröjde det ej förrän
han kapat av ett livets band.
Och som när ljuset blåses ut
och röken stiger ifrån veken,
så verkar allting vara slut
men kvar ändå finns Kärleken.




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-08 10:19

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
ja, hellre så - efter oss Kärleken, än efter oss syndafloden
bokmärker
2016-03-21

  Miah Michele Wirén
Så fint! Får mig tänka på uppväckt kärlek <3
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson