Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefullt

Vi möts aldrig mer,
men det Du gav mig på vägen
har jag plockat fram.

Jag behöver Dig,
men dina gåvor var ock av guld.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-08 15:46



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fint om minnen
Kramar
2016-03-11

  thyra
Vemodig men också glädjande i det lilla.
2016-03-08

  Gunnel Eriksson VIP
Tänk, jag tror att om personen lever
så kan man mötas igen i något
sammanhang. Man vet aldrig .....
2016-03-08

    ej medlem längre
"Har upplevt dig kan aldrig förlora dig"


2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP