Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla Ängel!

Lilla ängel
flyg.
Pröva vingarna
de bär!
Mot nya horisonter
nya möjligheter.
Behöver du ömhetstanka
finns jag här.
Sen åter ut i världen
lyckan följer dig på färden.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-08 20:33



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin :)
2016-03-28

  Siggesdotter
Lilla Ängelns bästa stöd - Du! En så härlig uppmuntran!
2016-03-13

    Dan Myrbeck
Finfin färdplan!
2016-03-09

  ResenärGenomLivet VIP
Go text...skönt för lilla Ängeln att veta att du finns där...
2016-03-09

    ej medlem längre
Bästa kärleken man kan ge ibland - släppa taget och ändå finnas med varje sekund av någons flygfärd. Så kärleksfullt och ömt diktat!
2016-03-09

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
Underbar text.
2016-03-09

  Eva Helene VIP
Så ömsint och fint!
2016-03-09

  Gunnel Eriksson VIP
Gulligt, som en barnvisa
med mormor i bakgrunden.
2016-03-09

    ej medlem längre
Ömhet och omtanke vilar i dina fina ord..
2016-03-08

  Knoparemoj
Hej,

Just love angels

Ha det gott
Bosse
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP