Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SOM INGEN PRATAR OM, FRÅGA MIG OM DET

Han vred på huvudet
Såg sorgset på mig
Mig som ingen ser glatt åt

Han såg på mig
Mig som ingen frågar glada saker
Bara sorgsna
Saker
Som gör ont
Ont i själen

- Tror du att det finns en himmel?
En himmel som jag kan få komma till?
Trevande

- Nej
Svarade jag
Kort
För att bekräfta
Det ingen vill höra
Från den man frågar

Frågan ska gå's omkring
Som katten runt het gröt
Gröt som ingen egentligen gillar
Men det sägs vara bra
För magen
Magen som ständigt gör ont

Ont för att jag är rädd
-För att det inte finns någon himmel?
Han strök sin hand över min hand

- Nej
Sade jag
Kort
- Rädd
- För att jag äter på tok för lite gröt




Fri vers av Just Emotions
Läst 454 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-09 13:37



Bookmark and Share


  aol
Härligt skaldat,
2016-10-10

  överlevaren VIP
GILLLAR, härligt ordat!
2016-03-13

  Popangelov VIP
Himlen är vacker att se på. Gröt gör oss mätta. Varför komplicera saker och ting? Tankeväckande text!
2016-03-10

  Onomatoprofet VIP
jag trodde inte på gröten heller. nu äter jag den varje dag.
2016-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag trodde heller inte på himlen.
Men nu har jag trott på Jesus i över 31 år.
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Just Emotions
Just Emotions