Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~ Återvändsgränd ~

Jag antar att alla har en vändpunkt i sitt liv

Men just nu har jag bara hamnat fel
Nu ser jag bara en massa skyltar och varningstecken
Röda signaler och en återvändsgränd

Tur för mig då att jag har en bil med en sju jävlans bra vändradie




Fri vers av Just Emotions
Läst 988 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2009-10-07 12:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra! Perfekt beskrivning av livet.
2014-03-05

    Noomi
mycket snyggt..
humor i det allvarliga..
2011-11-26

    Vimala
Fastnade för den här. Rak och koncis, med budskap! Det gäller att ha en vändradie i livet!
2011-01-27

  Lars E Jönsson
Denna gillar jag nu får jag läsa mer av dej
2011-01-27

  Dikttjejen
Den är symboliskt bra..man får en tankeställare och förstår innehållet väldigt tydligt.
Den är mycket bra skriven och är värd att läsa flera gånger om.
Rubriken är sann..livet kan ibland vara en återvändsgränd.och ibland kan det vara svårt att hitta vägen tillbaka.
2010-10-06

  Karl-Bo Lundstedt VIP
kanon...
jaa, måste man vända
ock känner det i maggropen
den känslan brukar vara rätt....
applåder.

kb
2010-06-17

  aol
så vackert,

säg mej vill du läsa min dikt poeters ö, och sedan bestämma dig om du vill följa med oss dit,aol.
2010-05-21

  Aciom
bra !
2009-10-22

  bluesatin
Bra! En mycket bra inledning, det är läckert upplagt med en öppen och tydlig beskrivning. Klockrent är avslutningen.
2009-10-11

  Ola Rydberg
snyggt
2009-10-07

  Valdemar Anders
Fyndigt och kul
Gillar!
2009-10-07

  Mr Lindemann VIP
Det gäller då att inte färdas mot enkelriktat

Men möter man trafiken efter att ha vänt -
så återstår den då mötande trafiken
2009-10-07

  Llinor
klockrent !
2009-10-07

  Jean-Michel Orblin
Nu förstår jag dig bättre,
hur du känner.
2009-10-07

  Desire'e
härlig självironi
2009-10-07

  vera gade VIP
Uppmuntrande "jävlar anamma" för alla som tvekar!
2009-10-07

    ej medlem längre
Något för alla att ta till sig. Härligt.
2009-10-07

  Ex¤animo
...som tur är... annars kan man göra en "To Wanda"

http://www.youtube.com/watch?v=-b9Z3MYo2M0

himla bra... när man inte längre orkar foga sig.

2009-10-07

  Nikolai Jungsin VIP
att vända på klacken borde gå som en dans.. men ibland så vill det sig inte :)
2009-10-07

  Stjärnregn
Är det en Ka? ;-)
Skönt att kunna vända när man inte kan styra framåt mer...
2009-10-07

  Baystream
*ler*
Har du plats i framsätet? :)
2009-10-07

  glittertindra
skrattar och säger dra i handbromsen och tryck på gasen, lämna svarta spår i asfalten och kör vilt sladdandes därifrån.... så länge man rör på sig och läser skyltarna rätt så klarar man sig i trafiken... :) men först och främst styra och hantera fordonet....
2009-10-07

  Alexander Gustafsson
akta ligger mycket bakom dessa ord...
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Just Emotions
Just Emotions