Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OPTIMISTISKA PESSIMISTEN

Soluppgång i skymning

Då ska jag visa vem jag är
Jag är den jag visar mig vara
Mitt innersta

Jag vill inte
Har försökt sedan länge
Men vill ej visa

Att jag är mörk
Att jag ser hur allting ska gå fel

Jag säger sanningen
Sanningen, smaka på den du'

Jag säger allt det dåliga
Eller som optimisten säger
Det mindre bra

Mitt glas är alltid halvfullt säger jag
Sträcker på mig stolt

Problemet är bara att nån' jävel har druckit ur det!




Fri vers av Just Emotions
Läst 402 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-31 17:54



Bookmark and Share


  aol
Just såsom man kan känna sej, gillas mycket,
2016-10-10

  Zandor
Jojo...det gäller att ha koll. ;-)
2016-09-06

  Larz Gustafsson VIP
Så kan man ju se det,
Men, som Ramones sjöng: "Let the punishment fit the crime."
2016-08-31

  Just Emotions
Och då bara ser du och konstaterar att glaset är tomt elr? ;)
2016-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Jag är vare sig optimist eller pessimist. Däremot är jag realist.
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Just Emotions
Just Emotions