Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner inte att jag känner

Ja kära vänner
det är såhär jag känner.

Jag känner mig uppe, fast jag är så långt ner,
Jag känner mig blind, fast det är bara dig jag ser.

Jag känner mig stark men egentligen är jag svag
Jag känner mig mjuk, men jag är hård som ett slag.

Hur vill jag mig känna? hur vill jag att det ska va?
Jo det ska ja ta reda på en da...




Fri vers (Prosapoesi) av Rosielindberg
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-09 22:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fasad vi så gärna visar utåt, för vi vill skydda de omkring oss.

En fin text med ett allvarligt djup där förhoppning om att visa sitt rätta jag kommer en da

Tack
2016-03-12

  Zandor
Lycka till idag då! En härlig text :)
2016-03-11

  Henning Hson
En härlig text! Lycka till i dag då :)
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Rosielindberg
Rosielindberg