Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarslös

Än en gång
har hon inga svar
och skrattet är befriat
från kroppen
på väg upp
i sprudlande bubblor
Som vinterns första
ivriga flingor




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-10 15:23



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Tror dina dikter ger tröst.
2016-03-11

  Solstrale VIP
Lapphandskar kallas stora tjocka vita snöflingor... Det skrattet kommer genom mig, när norrlandsminnen i från barndom bubblar upp. Enkelt vackert fullt med glädje... Tack!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta