Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är alla

Vi är alla
havande
med nytt liv

större
än vi
själva

vi äger det
inte
men bär det
inuti

i dess egen puls
eget driv ut
mot födelsens
portar

när vårt inre
är trångt

vårt förflutna
torrt
som en puppa
i solblåst

lämnar vi över
låter vinden
förlösa den vingbeklädda

som inte är jag
och ändå jag




Fri vers av Petter Wingren
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-10 21:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och djupt filosofiskt.
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren