Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade...

Älskade
skynda.
Dagarna
vandrar långsamt!
Mitt hjärta
saknar dig!
Solen lyser
men något fattas.
Du fattas
mig!
Snart
är du här.
Våra läppar
möts.
Då lyser solen
med en starkare färg.
Du är min pusselbit
du är min färg.
För allt lyser starkare
när vi går bredvid varandra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-11 16:14



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärleksfint.. :)
2016-05-09

  Chawa VIP
Dina längtansord är så kärleksfulla. Fint och varmt diktat!
2016-03-13

  Siggesdotter
En fin dikt om samhörighet med en saknad och älskad.
2016-03-13

  ResenärGenomLivet VIP
O, så vackert med denna kärleksfulla längtan...
2016-03-13

  Lena Själsöga Keijser
mycket fin
andas
din längtan
2016-03-12

  Eva Helene VIP
Det är lyskraft i kärleken, fint formulerat här!
2016-03-12

  Gunnel Eriksson VIP
Ännu en vacker kärleksdikt.
2016-03-12

    ej medlem längre
Starkt, längtande och vackert skaldat!
2016-03-12

  Gisela Nordell
tänker förälskelse och vårblommor
2016-03-11

    Dan Myrbeck
Annorlunda och jättefin!
2016-03-11

    ej medlem längre
Du skriver så innerligt om kärleken och längtan.
2016-03-11

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan!
2016-03-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat om kärleken!
2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP