Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnistan

Idag har våren
ett stänk av sommar
en gnista
tillräckligt stor
för att anlägga
en brinnande förhoppning
om en ljus och
fantastisk framtid




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-12 14:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En bra tidning hette också Gnistan.
Uppkallad efter ordförande Maos berömda uttalande om att en gnista kan tända en präriebrand.
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta