Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friare

Jag väljer bort kyrka
dogmer, regler...

Jag väljer en friare människa
helt enkelt

Jag klarar inget annat
Född fri ska förbli fri

Andlig frihet är
att kunna andas
vara varm och levande

Utan anpassning

Jag väljer en friare människa.




Fri vers av bohemen VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-13 20:16



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tyckte mycket denna text livsfilosofi ”Född fri ska förbli fri”
2016-03-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
Bra där - Frihet är Liv
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP