Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Google


I parken

 

 

 

Kyssen doftar sommaräng
ett blygsamt vi döljer sig slarvigt
bakom hatten
de håller varandras väsen
utanför fnissar våren




Fri vers av Rise Little One
Läst 171 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-13 20:46



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Lekfullt fin &
annorlunda
2016-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje, ja!
2016-03-15

    Elisabeth Nilsson VIP
En förtjusande dikt och underbar bild därtill!
2016-03-14

    ej medlem längre
Lite annorlunda...mycket vackert.
2016-03-14

    Max Poisé
Alldeles strax är vi där. Sällsamt skrivet!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One