Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den magiska furan

 

Nu brinner de igen

tårarna

och själen

måste återigen

lyssna till

allt det vackra

---

Den magiska furan sjunger

hennes röst 

så ljus och klar

klingar den

av universums toner

och stillar längtan

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 696 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-14 09:53



Bookmark and Share


  Baystream
Vet inte alls om jag tolkar den rätt, men för mig är orden som den där känslan som kan uppstå när man är djupt inne i en skog och en harmoniskt lugn infinner sig och själen ler.
2018-10-11

  ULJO
Kanonbra
2016-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Natturens helande kraft!
2016-03-15

  Henning Hson
Så mycket innehåll och bra poesi!
Tummen upp!
2016-03-14

  nicol neli
dikt i dikt brinner i varandra...
2016-03-14

  Linda CH VIP
Ljuvlig text!
2016-03-14

    ej medlem längre
Vackert och magiskt skriftat!
2016-03-14

  mike irow
denna sammanställning är så... vacker o unik---
MAGISK!!!!....det menar jag!
2016-03-14

  M M Mannheim VIP
Jag har läst någonstans att världens äldsta träd är en gran som växer vid kusten uppe i Oregon, USA!

Mycket fin text Margta <3
2016-03-14

  Solstrale VIP
Uråldrig tallen kan vara från långt innan vi anade, över 1500 år. Därför furan blir en evighets symbol! Det är en vacker skildring du når! tack!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP