Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. Google


Jag tänker på dig ...

 

 

nyvaknad gryning tänder eld ur dimman

med ett löfte om dig på näthinnan

det finns inget avbrott

bara ett stillsamt flöde vid strandlinjen

tiden är din värdefulla gåva

som vaggar alla mina drömmar till sanningen

enkla och rara är mina ord till dig

i en naturlig klädsel för ren njutning

stunden är helig

troendet är vår sanna vän

glädje, eufori och skratt är din eviga förtjänst

min plats är i din själ

gemensam resa förnyas jämt och ständigt

så länge jag har min hand

i din

 

 

 

 




 




Fri vers av Rise Little One
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-14 15:03



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin!
2016-03-15

    Birgersdotter VIP
Vacker i ord och bild
2016-03-14

  mike irow
poesi vacker--kärleksdikt---
TYCKER OM---
"med ett löfte om dig på näthinnan..,,"---
bl.a.............
2016-03-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Som en spröd melodi i kärleksvals, landar orden mjukt i tidens famn.
2016-03-14

  rondell
Den rör vid mitt hjärta...Så underbart skriftat!
Tycker om!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One