Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidder.

Medan himlen brinner
solen gömmer sig bakom berget.
Njuter vi av de vita öppna vidderna
vinden som smeker kinderna.
Den gamla granskogen bugar
ödmjukt möter vi det vackra.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-14 22:28



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om dina dikter! :)
2016-03-26

  Chawa VIP
Så vackra vyer du målar upp!
2016-03-15

  Eva Helene VIP
Så fint att få ta del av detta vackra!
2016-03-15

    ej medlem längre
Fina bilder som förmedlas!
2016-03-15

  louisegirl
Mycket vacker vårvinter text
2016-03-15

    Dan Myrbeck
Vackert berättat.
2016-03-15

    ej medlem längre
Du skriver så jag ryser av välbehag!
2016-03-15

  ULJO
Vackert vintermotiv
2016-03-15

  Anya VIP
Så fin vårvintertext. De vita vidderna är så vackra norröver. Tack för att du berättar.
2016-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Ser bilder för min inre syn!
Läser och njuter.
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP