Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovra

Tangenterna 
är för många

idéerna
är för vrånga

vilka ska man
välja

strängarna
är för långa

byxorna
är för trånga

kan man kanske
sälja

vad ska
man behålla

svårt att
orka sålla

våga släppa
mista

kan man
inte trolla

inte heller
bolla

bort det tunga
trista

bor man snart
i kista








Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-14 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren