Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....bara ett par ord

känslorna skiljer oss inte åt

 

men närheten är

 

 

som kärleksdroppar

att

 

berör våra inre själar

 

 

mellan rader och meningar

 

avlämnade avtryck

 

i våra hjärtan




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-15 15:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker poesi.
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP