Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. Google


Spiritual trip through heaven ...

 

 

 

 

 

Thousand memories
just flashing by like history
deep down in my being
you're still with me ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-16 11:14



Bookmark and Share


  mike irow
koncis,,,o--bra jämfört! Finfin"""!
2016-03-16

    Dan Myrbeck
Tänkvärt vackert..
2016-03-16

  Marita Ohlquist VIP
Minnena finns alltid kvar!
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One