Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkligt.

En märklig känsla
när jag mötte dig.
Vårljuset flödade
när du mötte mig.
Förvånat igenkännande
stort leende på läpparna.
Den vi väntat på
stod där framför oss.
Fantastiskt och otroligt
som att möta en gammal vän.
Om man nu förutom vän
också fanns sin älskade.
Det var märkligt den dagen
sen dess har jag inte kunnat sluta le.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-17 18:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar dina ord..
2016-03-24

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart...
2016-03-22

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken kärlekshistoria!
2016-03-18

  ULJO
Härlig betraktelse
2016-03-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbar dag att fira varje år!
2016-03-17

    Dan Myrbeck
Fint minne!
2016-03-17

    ej medlem längre
Kärleken är en gåva.
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP