Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
in the meantime på mjölkpaketets baksida...namaste! eller nämåste jag?


Globaliseringens baksida: Arlabönderna har fått konkurrens



Ett nytt mejeri från Mellansverige har sänkt priserna på sina mejeriprodukter. Mejeriet ägs av Arabbönderna.

De mjölkar oss på bidragspengarna! - säger en uppgiven arlabonde.




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-18 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP