Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen


Dagen är inte längre
hemligtsfull
då ljuset fått en vidgad plats
inte längre någon väntan
inte längre någon längtan
inte längre något som gnager
nej inte längre

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-22 09:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
samma tema som i Stegen, här har något hänt. tycker om den här
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén