Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlös, en långvarig kärlek



dessa fötter
färdas
brännande igen
20 mils raksträcka
blir
nyintagen mark

sida vid sida
du är mitt hem

evighetsfärden




Fri vers av abbe nilsson
Läst 467 gånger
Publicerad 2006-05-02 15:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stor text
i litet format!
jag tycker om den här
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

abbe nilsson
abbe nilsson