Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flätade fingrar

Med flätade fingrar
gick de genom staden
Han tittade rakt fram
hon lite åt sidan
ibland åt hans håll
där hon vilade sin blick
mot hans stolta näsrygg
Hon tänkte på doften
från den tunna huden
vid näsans vingar
och från hans mun
Att det var där
hon egentligen ville vara
De fortsatte framåt
genom människomassan
Kroppar och blickar
utan fäste
som egentligen
inte visste
vart de var på väg
Hon kramade hans hand
slingrade sina fingrar
lite djupare in
i hans mellanrum




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 379 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-22 13:38



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Varmt. Tryggt. Hoppas de får fortsätta framåt.
2016-04-30

  Solstrale VIP
Vad fint!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta