Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fr. Google


Bara en känsla ...

 

 

 

 

 

lenaste silke

elegant tolkning av liv

njutbar beröring

 




Bunden vers (Haiku) av Rise Little One
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-22 16:23



Bookmark and Share


  mike irow
fakt ....underbar känsla!!!av livet
2016-03-25

    Max Poisé
Smeka den med nakna händer!
Fantastiskt formulerat!
2016-03-23

  Quasimodo
Mycket känsla och mjukhet i ett skönt uttryck här!
2016-03-23

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och skönt...
2016-03-22

    ej medlem längre
En känsla med styrka.
2016-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2016-03-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar haiku!
2016-03-22

  Peter Stjerngrim VIP
... Inte så bara ...
2016-03-22

    Dan Myrbeck
... är inte så bara!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One