Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korrektur

Många
har jag mött

aldrig
någon som du

din tystnad 
bullrar 

ditt förmak
pumpar

blodet
bakåt

besk är
din humor

som en bedagad
Grape

utan minsta
tecken

på självdistans

du läser
livet 

som ett
korrektur

någon
så öm
som du

måste va
sagolikt
älskad




Fri vers av Petter Wingren
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-22 21:17



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ett fantastiskt porträtt av en speciell människa, har din penna tecknat.
2016-03-23

  Stanley Rydell
Okonventionellt, osminkat, oinsmickrande porträtt, besk humor som bedagad grape - klyftigt!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren