Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Picture fr. DeviantArt


Through the years ...

 

 

closer and closer

the pulse of spring has built its empire

inside us

your butterfly kiss

on my eyes

is another sign of spring

that always caresses my mind

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 237 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-25 11:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart fint :)
2016-04-01

    Dan Myrbeck
So nice!
2016-03-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Lovely, as usual, my dear friend!
2016-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra ord som ger en skön känsla...
2016-03-25

  mike irow
och så vakert...vackert!!!
2016-03-25

  mickech
åh...så fin!!!
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One