Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre dialoger

"Det där var ju dumt", sa jag.

"Det kommer säkert bli infekterat", sa ångesten.

"Det gör ingenting, för vi ska ändå dö", sa depressionen.




Fri vers (Prosapoesi) av Cissmoll
Läst 280 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-23 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man vill gärna att det småningom går åt andra hållet så jag får sista ordet :)
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Cissmoll
Cissmoll