Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild fr. DeviantArt


Under ytan ...

 

 

 

smekt den graciösa stunden

gömt undan de trogna orden

täckts min önskan med flit

kvävt hoppet med trista logiken

 

vaknat mitt i natten

förnummit din kyss

hållit kär i kärleken

med dig i bilden

 

funnits hem i ditt väsen

struntat i livets regel

mints din kroppsvärme

innerlig omfamning talats om något

 

låtit dig sväva fritt

men bundit mig tyst vid eget löfte

trånat efter ditt luddiga svar i labyrinten

drömmen doftat ljuvligt

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 237 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-24 12:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket fin text
2016-04-01

  ResenärGenomLivet VIP
Fria tankar...vackert...
2016-03-25

    Max Poisé
Drömmen doftar underbart! :-)
2016-03-24

    Elisabeth Nilsson VIP
I drömmen är allt möjligt ...
2016-03-24

  mike irow
vacker
svävande fritt dikt
som i drömmen...
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One