Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med huset på ryggen

Att jag gick med huset på ryggen
upptäckte jag först
när hon skulle krama mig.
Det går ju inte, toker!
Varför har du huset på ryggen?
Så när hon började klä av mig min hemvist
(åh dessa ögon)
och stod där med husvärmen i handen
slet jag åt mig en heminredningsblaska
att skyla mig med.
Men hon skrynklade den till en boll
att tända med i spisen.
Hand i hand gick vi in i elden




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-24 15:15



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Säger väl direkt bara - Mycket Bra Diktat !
2016-03-26

    Anaisa
Finurliga, varma o uppfinningsrika ord.
2016-03-26

  Elaine.S VIP
Läser och gillar, att bli avklädd sitt sätt att leva och bara ge sig hän är både befriande och skrämmande. En härligt talande dikt det här .
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist