Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Goda relationer

Jag vill
bygga broar
av ord

över
alla land
på vår jord

låta
glada
sentenser
flyga fritt 

fritt från
sura
tendenser
mitt och ditt

över 
alla
statsgränser
svart och vitt

jag vill
bygga broar
av tro

jag vill
skapa
tillit och ro

mellan
världens
miljoner
religioner

bortom
falska
bilder 
och schabloner

jag vill
bygga
goda
relationer

bortom
vårt och mitt

ska det va
så svårt

att släppa
hårt mot hårt

mitt och vårt




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-24 23:51



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Mycket bra tänkt och skrivet!
2016-03-25

    Elisabeth Nilsson VIP
En bra text med existentiella frågeställningar vi alla borde fundera på.
2016-03-25

    Zen

2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren