Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSGÄRNINGEN

Den superbegåvade  persona som  lyckats lösa
alla världsproblem mänskligheten  själv  åsam-
kat sig och som ingen gud hitintills lyckats lösa,
bör väl vara nöjd med sin livsgärning, även om
inte psykiatrikern förstår det.
-




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-25 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP