Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


S A N I T E T S R O M A N T I K. Sanitetsromantik. SANTITETSROMANTIK.


___©__ EN SANITÄR QUINNA

 

Se stor bild: Träd

PÅ MIN SCEN - EN MONOLOG: 

 

NU RENSAR VI SKRÄP:
rädslor, känsla av otillräcklighet,
präglingar, manipulationer,
andras förväntningar och går in i
de vi egentligen är i KÄRNAN
genom att älska oss inifrån och ut
och höja MEDVETANDET,
som en examen.

DU VILL VÄL EJ VARA
EN SANITÄR OLÄGENHET?

IsoCertifierad äkta varelse, det vore väl något?
Ett tvättäkta jag.

Så.
Hitta Din ljusstråle
Normlös behöver inte innebära formlös
Elastisk och transformerande är det enda fasta
i vår ständigt föränderliga i existens.
Ett svepande vara.

Som en diskoboll, många fasetter
Den fasett som belyses reflekteras ut i rummet

Testa, drag ett tarotkort och få ett fokus:
På vilken fasett vill Du rikta Dig fokus idag.
Det Du fokuserar på växer.
Den Du matar närs.
Fröet Du sått, det Du vattnar och när:
Växer I ljuset.

LÅT DET BLI DU!

Namaste
från en annan elev

______________________________________________

© ORD & FOTO
DominiQue NVC Costa
Våren 25 Mars månad i Venus sköte
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥


Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA
Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 

© SANITETSROMANTIK ©

V I C T O R Y 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av DominiQueen
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-25 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen