Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havsvila

Klippan
ytterst i havsbandet
översköljs
av våta krafter

bränningar
störtar oresonligt
in mot de sköraste
angreppsytor

med oförtruten
frenesi
testar havet 
sitt kärls hållbarhet

det måste få veta
för att alls kunna
anförtro sina
uttröttade vågor

och gå till vila




Fri vers av Petter Wingren
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-25 19:42



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Kraftfullt och finstämt i subtil förening, tillit
2016-03-25

  Solstrale VIP
Underbart fångat! Fint!
2016-03-25

  Larz Gustafsson VIP
Och det finns en vila i att befinna sig på en sådan plats och se och lyssna till havet.
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren