Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gick

En blick
ögonen blå

sa drick
törstar ändå

du gick 
utan att gå

jag fick
utan att få
 
jag bytte aldrig
lampan
i din hall

du kämpade
din kamp
i alla fall

jag satt där
i ditt mörker
på din pall

med strupen torr
och tanken
tom och kall

och tuppen gol
och hundarna
gav skall

din blick
natten var grå

ett klick
låset var på

du gick
utan att gå




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 495 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-26 06:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren