Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bräcklig farkost

Visst var det vad jag menade
men det visste jag inte då
och vet fortfarande inte
så när som på att det var du
som sa det.
Men nu känner jag mig trygg
och räknar med att nå land
endera dagen.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-26 09:55



Bookmark and Share


    Anaisa
Fin!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist