Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ut ur klippan

Denna morgon
hörde jag
för första gången

vårens varsamma
orkestrering

två slagverkare
långt borta

flöjter 
och fågelfiol

om det inte
hade varit
verkligheten

hade jag varit
huvudpersonen

i en B-film

kejsaren
är naken

Gud 
avklädd
sina
vita trasor

upp ur marken 
utan manus
stiger 
blåsippan

ut ur klippan 
människan

spontan
celldelning
till cellosolo




Fri vers av Petter Wingren
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-26 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren