Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte För Mig

Det var aldrig livet det gällde. I alla fall inte mitt. Undanskuffad, gömd som jag var. Men det var min livskraft som närapå förgjordes.
Djupt nere i grottorna gömde jag mig.

Gyckelspel var inte för mig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-28 00:20



Bookmark and Share


  Glömskan VIP
Gillade den verkligen! Väldigt speciell och jag gillar sättet du skriver på.
2016-03-28
  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP