Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstod

Förstod

 

Försökte vara duktig
Men ingen förstod

Sprang fort, kastade långt
Hoppade högt
Men ingen förstod

Läste allt
Tänkte mycket men
Såklart
Ingen förstod

Skapade
Musik
Bild
Ibland en text
Som ingen förstod

 

Ingen
Förstod
Just det
Jag
Behövde
Ha

 

En kram

 




Fri vers av mihkel VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-01-21 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP