Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgens gropar

Hon står
på ett torg
och ropar

hon ser
bara tomma
kroppar

hon ropar
om sorgens
gropar

i smärta
som tiden
stoppar

om rädsla
för onda
hopar

om gråten
med torra
droppar

då ser hon
en man
som sopar

en hink
där han trasan
doppar

han vattnar
i sorgens
gropar

och hoppet
får nya
knoppar




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-29 07:32



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra dikt från din penna. Och rimmen var fantastiska.
2016-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren