Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt liv spirar

Kylan har fäst sig i själen
De hårda orden blöder

Avståndet och likgiltigheten
Smärtan och främlingskapet

Allt gör ont

Men så ser jag det
Livet

Varsamt och kargt - men ack
Det blommar

Om än ensamt - är det vackert

Förhoppningen

att...

Nytt liv spirar




Fri vers av Grubbelmia
Läst 552 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-29 08:22



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Mycket fin dikt.
Smärtan kan göra så ont
Och dölja så mycket.
Du får med dina fina ord fram
att nytt liv kan spira igen.
En dikt som berör hjärtat.
2022-06-03

  Monica Lindgren

Ljus, trots allt! Fint!
2021-04-30

  Monica Lindgren


Vågar man fatta det konkret? Att nytt liv spirar i dig?
2021-04-27

  Bibbi VIP
Tillståndet känns igen.
2017-11-06

  Solstrale VIP
Nu sätter vi sättlöken för tankarna till våren fann din text så fin! Det blir vår når vi sår lök till vår...
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Grubbelmia
Grubbelmia